Dossier activitats del CIMM 20/21

Dosier actividades del Centro de Investigació e Interpretación de la Música MedievalAcí us deixem un pdf resum amb tota la informació del CIMM i de les activitats que estan programades per al curs 2020/21, per a tota aquella persona interessada en la seua divulgació, difusió, notes de premsa per a periòdics i altres mitjans de comunicació, etc.

 

Ací teniu el format complet descarregable:

DOSSIER Centre D’INVESTIGACIÓ de MÚSICA MEDIEVAL (CIMM)

 

Aquí os dejamos un documento pdf resumen con toda la información del CIMM y sus actividades programadas para el curso 2020/21, para toda persona interesada en su divulgación, difusión o redacción de notas de prensa para los periódicos y otros medios de comunicación, etc.

 

Aquí tenéis el formato completo descargable:

DOSIER Centro de INVESTIGACIÓN de MÚSICA MEDIEVAL (CIMM)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *