Maria Jonas/cant/canto medieval

 

Inscripció/Inscripción: info@cimmvalldigna.org
Desplaza el cursor para castellano

Maria Jonas,  és una de les personalitats més creatives i versàtils del món medieval. Especialitzada en música de l’edat mitjana, contemporània i improvisació és la fundadora d’Ars Choralis Coeln, una escola femenina de música medieval, Ala Aurea ensemble medieval amb la fidulista Susanne Ansorg i el trio Sanstierce.

Encentarà en el curs acadèmic del CIMM 2020-2021, en la modalitat online, una nova línea de treball en la que continuarà incidint sobre la Sibil.la del Rhin i també en els treball musicals de les conegudes com ‘místiques alemanyes.’

El curs donarà començament en setembre i fins juny.

Tots els cursos tenen una certificació, homologada per l’Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana (ISEACV) i són vàlids per a l’acreditació de mèrits de formació davant processos sel·lectius i oposicions.

Per conéixer un poc més Maria Jonas/

Para conocer a Maria Jonas un poco más.

 

La cantante Maria Jonas es una de las personalidades más creativas y versátiles del mundo medieval. Especializada en música del medievo, contemporánea e improvisación es la fundadora de Ars Choralis Coeln, una escuela femenina de música medieval, Ala Aurea, un ensemble medieval con la fidulista Susanne Ansorg y el trio Sanstierce.

En el curso académico del CIMM 2020-2021, en la modalidad online, iniciará una nueva línea de trabajo en la que continuará incidiendo sobre la Sibil.la del Rhin y también en los trabajos musicales de las conocidas como ‘místicas alemanas.’

El curso dará comienzo en septiembre y hasta junio.

Todos los cursos tienen una certificación, homologada por el Instituto Superior de Enseñanzas Artísticas de la Comunidad Valenciana (ISEACV) y son válidos para la acreditación de méritos de formación ante procesos selectivos y oposiciones.