Maria Jonas, Hildegard von Bingen-canto/cant medieval

 

Desplaza el cursor para castellano

Maria Jonas, l’especialista alemanya la qual ja vàrem tindre el plaer de rebre a la Valldigna, començarà un curs aquesta setmana dedicat a Hildegard von Bingen, la seua vida i la seua obra musical. La durada serà de dos mesos, a raó d’una trobada setmanal de dues hores i mitja, que seria l’equivalent en hores a fer-ho en un sol cap de setmana mensual. Després tindrem una parada estiuenca i reprendrem el curs en octubre, el nou curs acadèmic 2020 -2021, que esperem siga ja presencial. En el curs onlineEl preu seguirà establit en 20 € mensuals i tindreu igualment l’opció d’obtindre certificat i / o punts per a convalidar en conselleria

.

El curs donarà començament el divendres 8 de maig. Així mateix us preguem que feu el màxim de difusió possible entre totes i tots aquells que penseu que poden estar interessats en la proposta.

 

Maria Jonas, la especialista alemana la cual ya tuvimos el placer de recibir en la Valldigna, empezará un curso esta semana dedicado a Hildegard von Bingen, su vida y su obra musical. La duración será de dos meses, a razón de un encuentro semanal de dos horas y media, que sería el equivalente en horas a hacerlo en un solo fin de semana mensual. Después tendremos una parada veraniega y retomaremos el curso en octubre, el nuevo curso académico 2020 -2021, que será ya presencial. El precio seguirá establecido en 20 € mensuales y tendréis igualmente la opción de obtener certificado y / o puntos para convalidar en consellería.

El curso dará comienzo el viernes 8 de mayo.