Manuel Vilas/ arpa medieval

El curs començarà en gener
El curso dará comienzo en enero
Inscripció/Inscripción: info@cimmvalldigna.org
Desplaza el cursor para castellano

Manuel Vilas neix a Santiago de Compostel·la, on inicia els seus estudis musicals. Estudia arpes antigues dels segles XII a XVIII a Madrid amb Nuria Llopis i a Milà amb Mara Galassi. Ha col·laborat amb nombrosos grups i com a solista en els més importants festivals d’Espanya, Alemanya, Cuba, USA, l’Equador, República Txeca, Àustria, Colòmbia, Portugal, Suïssa, Paraguai, França, Bolívia, Bèlgica, l’Argentina, Itàlia, Xile, Holanda, etc… a més d’oferir conferències, cursos i masterclasses a Sant Sebastià, Santiago de Xile, Saragossa, Amherst (Massachussets-USA), Santiago de Compostel·la, l’Havana (Cuba), etc.

Ha col·laborat tant com acompanyant com solista en més de 60 discos de diverses discogràfiques. En 2008 crea l’emsemble Ars Atlàntica i és pioner en la interpretació de l’arpa doble de la Corona d’Aragó (segle XIV).

 

Nace en Santiago de Compostela, donde inicia sus estudios musicales. Estudia arpas antiguas de los siglos XII a XVIII en Madrid con Nuria Llopis y en Milán con Mara Galassi. Ha colaborado con numerosos grupos y como solista en los más importantes festivales de España, Alemania, Cuba, USA, Ecuador, República Checa, Austria, Colombia, Portugal, Suiza, Paraguay, Francia, Bolivia, Bélgica, Argentina, Italia, Chile, Holanda, etc… además de ofrecer conferencias, cursos y masterclasses en San Sebastián, Santiago de Chile, Zaragoza, Amherst (Massachussets-USA), Santiago de Compostela, La Habana (Cuba), etc.
Ha colaborado tanto como acompañante como solista en más de 60 discos de diversas discográficas. En 2008 funda el emsemble Ars Atlántica.
Es pionero en la interpretación del arpa doble de la Corona de Aragón (siglo XIV).